GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Güvenlik Politikası
Kredi kartı bilgileriniz bizi ilgilendirmiyor. Sistemimizde Akbank 3D Secure ödeme sistemini kullanmaktadır. Böylece web sitemize hiç bir şekilde kredi kartı bilgilerini vermeyeceksiniz, ödeme esnasında akbank ödeme sistemlerine yönlendirileceksiniz. Bu özellik sayesinde hiç bir endişe duymadan kredi kartınızı sitemizd kullanabilirsiniz.

Sayfamız ile tarayıcınız arasındaki tüm veri alışverişi. SSL sertifikası ile şifrelenerek yapılmaktadır, kullanıcı ve iletişim bilgileriniz her zamanda güvende kalacaktır.

Gizlilik Politikası
Kişisel bilgiler; adı soyadı, adresi, telefon numarası, e-posta adresi gibi kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü diğer bilgiyi ifade etmektedir.
Anabilim Okulları kişisel bilgileri kendi bünyesinde kullanıcıları tanımlamak, okul ile ilgilir bilgi ve duyuruları yapmak amacıyla kullanabilir. Web sitesi üzerinden veya e-posta ile gerçekleştirilen bilgi alışverişi sürecinde, üyelerimiz tarafından elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgiler, üyelerimiz ile yaptığımız "Kullanıcı Sözleşmesi" ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilere açıklanmayacaktır. Anabilim Okulları gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, konusunda her türlü çabayı gösterecektir. Gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.